button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Haaruitval

De meeste mannen en ook vrouwen, hebben hun kale(nde) hoofd te danken aan erfelijkheid.

EEN NIEUWE BEHANDELING TEGEN KAALHEID

Er zijn interessante ontwikkelingen op het gebied van de kaalheidsbestrijding gaande. In Amerika wordt tegenwoordig een betrekkelijk nieuwe techniek met de naam Platelet Rich Plasma, wel afgekort tot PRP, gebruikt. De behandeling begint met een bloedafname van de patiënt zelf. Dit bloed wordt gecentrifugeerd (2 x bij de Glofinn methode) en met behulp van een moderne techniek worden de bloedcellen geïsoleerd in een plasma dat rijk aan bloedplaatjes is (vandaar de naam Platelet Rich Plasma).

Kaalheid ervaren wij als een probleem. Geen wonder dat er op de markt ontelbare antikaalheidsmiddelen verkrijgbaar zijn. Sommige helpen, vele helpen niet. Deze nieuwe behandeling met lichaamseigen bloedplaatjesrijk plasma zou uitkomst kunnen bieden.
PRP Glofinn kan worden gebruikt als behandeling bij haaruitval (alopecia):

  • Om haaruitval te voorkomen en het haar te verbeteren
  • Bij een haartransplantatie om de overlevingskans van grafts (overplaatsen van haarzakjes) te verbeteren en de genezing te bespoedigen

DE BEHANDELING

Met een dunne naald wordt het Plaatjes Rijk Plasma (PRP) in de hoofdhuid geïnjecteerd. Vervolgens doen de groeifactoren in de bloedcellen hun werk en wordt de haargroei gestimuleerd.

VEILIGHEID

Het lichaam zal het plasma niet afstoten omdat het een lichaamseigen stof is die uit het eigen bloed verkregen is. Daarom wordt PRP mesotherapie als een veilige behandeling ervaren.
Hoewel al meer dan 20 jaar bekend is dat verrijkt bloedplasma genezend werkt bij wondgenezing, is de werkzaamheid in de behandeling bij haaruitval nog niet medisch bewezen.
EERSTELIJNkliniek adviseert u een veilige behandeling passend bij uw persoonlijke situatie.

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking