button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Overmatig transpireren

WANNEER SPREKEN WIJ VAN OVERMATIG TRANSPIREREN?

Transpireren is een van de belangrijkste manieren waarop het lichaam afkoelt. Mensen met de aandoening overmatig transpireren produceren echter zweet in veel grotere hoeveelheden dan nodig om hun temperatuur te regelen. Dit betekent dat de handen, voeten, oksels continu vochtig kunnen zijn. Velen generen zich hiervoor. Eén op de honderd mensen heeft last van overmatig zweten. Met behulp van Botox, Bocouture of Azzalure is hier zeker wat aan te doen. Na een behandeling heeft u 3 tot 6 maanden plezier van zweetvrije oksels.
Transpireren

GEBRUIK VAN BOTOX BIJ OVERMATIG TRANSPIREREN

WAT IS BOTOX?

Botuline toxine, beter bekend onder de merknaam Botox, is een stof die heel lokaal ervoor zorgt dat er geen signalen meer kunnen worden doorgegeven van de zenuw naar de spier.
Als het signaal van de zenuw niet meer wordt doorgegeven aan de zweetklier verdwijnt de aandoening overmatig transpireren. De meest gebruikte plek om transpireren tegen te gaan zijn de oksels. Andere gebieden kunnen ook behandeld worden (handen, voeten) maar dit is wel erg pijnlijk. Meer over behandelingen met Botox leest u hier.

BEHANDELING

Wij behandelen met het merk Azzalure. Allereerst worden beide oksels lokaal verdoofd met een crème of vloeistof. Een kleine hoeveelheid Azzalure wordt vervolgens op de bedoelde plaatsen geïnjecteerd. Dit gebeurt met een zeer dunne naald. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten.Na de behandeling kunt u gewoon weer naar huis en uw werkzaamheden oppakken.

HOE LANG WERKT DEZE BEHANDELING?

De Azzalure behandeling werkt ongeveer 3-6 maanden en in die maanden worden de zweetklieren niet gebruikt. Daarna dient de behandeling te worden herhaald.

VEILIGHEID / RISICO’S

Na 2 weken heeft u het optimale resultaat behaalt. Het resultaat houdt 3-6 maanden aan. Na meerdere behandelingen kan het zijn dat de resultaten van de Azzalure-behandeling langer aanhouden door afname van de sterkte van de zweetklieren. Deze behandeling moet worden uitgevoerd door een deskundige, bij verkeerd inbrengen van de stof is kans op uitschakeling van spieren die niet bedoeld zijn te worden uitgeschakeld.
Een behandeling met Azzalure is de enige behandeling van zijn soort die door de Food and Drug Administration (FDA) is goedgekeurd.

TARIEVEN

Overmatig transpireren € 395,-(beide oksels)
EERSTELIJNkliniek garandeert het gebruik van een zuiver product.
Echter, elk lichaam is uniek en reageert verschillend op de behandeling. Zo kan het voorkomen dat u meer éénhedeneenheden per zone nodig heeft om tot het gewenste resultaat te komen. Dat is vooraf niet aan te geven.

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking