button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Hangende oogleden

WAT ZIJN HANGENDE OOGLEDEN?

Wanneer u ouder wordt, is het heel normaal dat de bovenste oogleden wat meer gaan hangen. Dit kan onder andere komen door het verlies van elasticiteit in de huid. Hierdoor wordt de huid ruimer. Daarnaast verslapt de spier die het ooglid opheft. In sommige gevallen kan dit zo hinderlijk zijn dat het zicht erdoor verminderd wordt of het ooglid een zwaar gevoel veroorzaakt. Ook kan het zo zijn dat het u een vermoeide blik geeft. In beide gevallen kan het een reden zijn om hier iets aan te willen doen.

BEHANDELING

Een ooglidcorrectie van de bovenste oogleden is hiervoor vaak de beste optie. Deze kleine chirurgische ingreep vindt onder lokale verdoving plaats en duurt ongeveer twee uur. Door de lokale verdoving voelt u niets van de ingreep.

VEILIGHEID

Er vindt eerst een intakegesprek plaats voordat u besluit de behandeling te doen. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen worden tijdens dit gesprek de mogelijkheden en eventuele complicaties met u doorgenomen. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland.

Hangende-oogleden

NAZORG

U krijgt een vervolgafspraak om de hechtingen te laten verwijderen. Na 3 tot 6 maanden na de ingreep volgt de eindevaluatie.

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking

Gelieve dit veld leeg te laten.