button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

eMatrix laserbehandelingen

WAT IS EEN EMATRIX LASER?

De eMatrix is een nieuw soort laser met radiofrequentie. Met de eMatrix kunnen rimpels op een effectieve manier worden verwijderd. Ook een veelheid aan andere huidafwijkingen kan met de eMatrix worden behandeld. Door de eMatrix behandeling wordt het bovenste laagje van de huid verwijderd, wat de huid egaler maakt. Tevens zorgt het voor een verhoogde productie van collageen diep in de huid. De huid oogt na 2 behandelingen al veel jonger, vitaler en strakker.

WAARVOOR GEBRUIKEN WE DE EMATRIX?

  • Pigmentvlekken. Het gebruik van een laser geeft het minste kans op littekens.
  • Rimpels
  • Littekens
  • Grove huidstructuur
  • Grove poriën
  • De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, daardoor verbetert de huidstructuur en vernauwt de poriën. Collageen houdt ook de wanden van je poriën stevig
  • Acne littekens. Het vervelende van acne is dat in sommige gevallen de acnelittekens duidelijk zichtbaar blijven. Wil je op een veilige manier acnelittekens verwijderen dan is de eMatrix-behandeling een verstandige keuze.
  • Verwijde bloedvaatjes of couperose
  • Huidveroudering.

DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling wordt de huid met de e-Matrix als het ware afgestempeld.
Deze behandeling kan gevoelig zijn, maar is zeker niet pijnlijk. Cliënten ervaren de behandeling alsof er een elastiekje tegen de huid springt. Na de behandeling kan de huid wat rood kleuren en voelt aan alsof men te lang in de zon heeft gelegen, maar dat verdwijnt snel. Het resultaat wordt met enkele dagen al zichtbaar.

Er zijn vaak meerdere behandelingen nodig met een pauze van 4 weken, om een goed resultaat te bereiken. Één behandeling duurt ongeveer 20-30 minuten.

VIDEO EMATRIX

VEILIGHEID

Het aantal behandelingen is gebaseerd op een gemiddelde indicatie.
Echter, elk lichaam is uniek en reageert verschillend op de behandeling. Zo kan het voorkomen dat u meerdere behandelingen nodig heeft om het gewenste resultaat te bereiken. Tijdens het helingsproces kan uw behandeling of de duur van uw behandeling worden bijgesteld.

TARIEVEN

1 behandeling € 350,00
4 behandelingen € 1.200,00

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking