button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

nieuwe huid met Erbium laser

Vernieuw uw huid met de fractionele Erbium laser

foto-bij-laser-stuk

 

Photos courtesy of: Rick Jackson, MD

Verwijder uw oude huid

Fractionele Erbium huidverjonging is een unieke huidbehandeling die gebruik maakt van de Erbium laser met pixeltechnologie van Alma Lasers om uw huid weer mooi en glad te maken. De resultaten zijn bijzonder goed en de behandeling heeft de voorkeur boven chemische peeling en geeft uw huid een jeugdige en stralende gloed. Fractionele Erbium huidverjonging kan worden ingezet voor het verminderen van tekenen van veroudering zoals ouderdomsvlekken, her-modelering van de huid, huidverstrakking, pigmentatie, fijne lijntjes en rimpels, acnelittekens, littekens en striae.

De pixel erbium is een subtiele lasertechnologie die niet alleen pijn tot een minimum beperkt en de hersteltijd versnelt, maar ook voor een fantastische huidverbetering zorgt.

Een mooie huid in slechts 2 stappen

met de snelste Erbium laser ter wereld!
Laser spots uit de fractionele laser creëren gecontroleerde microscopische openingen in de bovenste laag van de huid. Dit heeft als voordeel dat de behandeling comfortabel blijft, er een korte herstelperiode is en resultaat eerder zichtbaar is. Verwarming van de huid tot net onder het huidoppervlak stimuleert de collageenaanmaak voor een stevigere en gezondere huid.

tekening-laserbehandeling
Veel gestelde vragen

Is fractionele Erbium geschikt voor mij?
De Erbium laser is veilig en werkt voor de meeste huidtypes. Vraag de huidtherapeut hoe deze behandeling u kan helpen.

Wat is het verschil tussen de fractionele Erbium en andere huidverjongingsmogelijkheden met lasers?
Fractioneel betekent dat slechts een deel van het behandelingsgebied wordt verwond, in tegenstelling tot volledige huidverjonging waarbij de hele buiten laag van de huid beschadigd wordt. Erbium is een bijzonder subtiele technologie die minder schade en pijn veroorzaakt dan andere lasertechnologieën. Dit resulteert in minimaal ongemak, een snellere resultaat en een kortere hersteltijd.

Hoelang duurt een behandeling?
De behandeling gaat vaak erg snel en de behandelduur is afhankelijk van het te behandelen oppervlakte.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Per behandelindicatie geld er een behandeladvies, maar meestal worden 1-4 behandelingen geadviseerd. Hoewel de resultaten direct zichtbaar zijn, duurt het vaak 2-3 maanden voordat u optimaal resultaat ziet.

Speciale actie:
Erbium full face behandeling van 600 voor 500 euro. Actie geldig t/m februari 2017

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking