button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Pigmentvlekken verwijderen

WAT ZIJN PIGMENTVLEKKEN?

​Een pigmentvlek (lentigo) is een goedaardige pigmentafwijking van de huid. Er zijn verschillende pigmentafwijkingen bekend, waaronder:

  • Moedervlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Zwangerschapsmasker

Vooral mensen met een licht huidtype, dat veel aan zonlicht is blootgesteld, hebben een verhoogd risico. Pigmentvlekken komen vooral voor in het gezicht en op de rug van de hand. Pigmentvlekken kunnen op jongere leeftijd al ontstaan en nemen toe naarmate iemand ouder wordt.
Pigmentvlekken

DE BEHANDELING

​Er zijn een aantal manieren om pigmentvlekken te verwijderen. Bijvoorbeeld met de Harmony XL Pro laservloeibare stikstof, door electrocoagulatie, met de eMatrix laser en de therapie van dr. Obagi Medical geeft goede resultaten. Het gebruik van de laser geeft het minste kans op littekens, maar wordt helaas niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Harmony XL Pro Laser verwijdert de vlekken met een krachtige lichtbundel. De behandeling is uitermate veilig. Tijdens de pigment-behandeling blijven de omliggende weefsele en de huid onbeschadigd. De gebruikte apparatuur is veilig en zeer goed en lang getest en heeft een FDA-keurmerk.

Pigmentvlekken verwijderen met vloeibare stikstof zorgt er voor dat de pigmentcellen van de huid bevroren worden. Het lichaam vervangt deze dan door nieuwe pigmentcellen zonder overtollig pigment.

Met electrocoagulatie worden de cellen door een elektrische stroom als het ware verbrand en ontstaan er ook nieuwe cellen zonder pigment.

​De huidtherapeute kan u adviseren om de producten van ZO Medical van dr. Zein Obagi te gaan gebruiken.

Eerstelijnkliniek adviseert u in een kosteloos kennismakingsgesprek welke behandeling het beste aansluit bij uw aandoening en op uw wensen.

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking