button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

PRP

WAT IS PRP?*

​PRP betekent; Platelet Rich Plasma ofwel: Bloedplaatjes Rijk Plasma.
PRP is een medische behandeling, waarbij door middel van kleine prikjes in de huid een vloeistof met daarin werkzame stoffen de middelste huidlaag (mesoderm) in worden gebracht. Ter bevordering van het genezingsproces wordt PRP inmiddels al veertig jaar toegepast in de tandheelkunde en orthopedie.
PRP is een behandeling waar gebruik gemaakt wordt van lichaamseigen materiaal. PRP bestaat namelijk volledig uit gefilterd plasma van eerder afgenomen bloed. Er zitten actieve groeifactoren in die regeneratie en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren met als resultaat een stralende, strakkere huid.

WELKE AANDOENINGEN KUNNEN WE HIERMEE BEHANDELEN?

​PRP kan worden ingezet bij:

  • Huidveroudering (gezicht – handen – decolleté)
  • Grauwe of doffe huidskleur
  • Grove huidstructuur
  • Fijne lijntjes
  • Rimpels
  • Volume vermindering
  • Littekens bijvoorbeeld striae
  • Teruggetrokken tandvlees
  • Haaruitval (bijzonder programma behandeling in één kuur)

BEHANDELING

​Bij PRP wordt eerst wat bloed afgenomen. Na bloedafname wordt het bloed 2 keer gecentrifugeerd in een speciale centrifuge (Glofinn methode). Dit duurt ongeveer vijf tot tien minuten. Het centrifugeren zorgt ervoor dat de rode bloedcellen naar beneden zakken en de bloedplaatjes in het plasma bovenin blijven. Ook gaan de bloedplaatjes open staan waardoor er grote hoeveelheid groeifactoren vrijkomen.
De groeifactoren zorgen voor een verhoogde aanmaak van nieuw collageen, wat resulteert in een gladde, stevige, gehydrateerde en jong uitziende huid. Het bloedplasma is eenvoudig te gebruiken als injectable voor gezichtsverjonging en huidverbetering. Het verkregen PRP injecteert de arts met een heel dun naaldje oppervlakkig in de huid. Eventueel wordt de huid voor de behandeling verdoofd met zalf.
De behandeling met de PRP Glofinn duurt ongeveer een half uur, de PRP Glofinn haarbehandeling duurt ongeveer één uur. Na de behandeling doen de groeifactoren hun werk.

RESULTAAT

​Het uiteindelijke resultaat van PRP Glofinn is direct zichtbaar, dit effect duurt een week of vier tot acht. Voor optimaal en blijvend resultaat moet de behandeling 2 keer worden herhaald. Tussen de behandelingen met PRP Glofinn moet 30 dagen tussen zitten. De PRP Glofinn haarbehandeling behoeft niet te worden herhaald.*

VEILIGHEID / RISICO’S

​Omdat er eigen bloedplasma wordt gebruikt is het een veilige behandeling.
Soms kan deze behandeling bij een aantal huidproblemen worden afgeraden. EERSTELIJNkliniek adviseert u een veilige behandeling passend bij uw persoonlijke situatie.

Voor video met meer informatie over  PRP Glofinn klik hier.

TARIEVEN

PRP Gloffinn € 450,00 per kuur, € 1200,00 voor 3 kuren
PRP Glofinn haarbehandeling in 1 kuur € 1200,00

* Elk lichaam is uniek en reageert verschillend op de behandeling. Garanties op de resultaten zijn daarom niet af te geven.

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking