button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Colorescience uit de pers

ARTIKEL UIT TALKIES

Uit de column van Magic Marc door Marc Lubach

‘Minerale make-up mengt niet met water,
dus het blijft onder elke omstandigheid zitten!’

In het zonnige seizoen minder make-up dragen is helemaal niet nodig! Sterker nog: we mogen deze komende zomer wel wat meer uit de kast halen. En daarvoor ben ik een groot voorstander van minerale make-up. Ik werk sinds kort met Colorescience en zij hebben allerlei verschillende primers, poeders, foundations en ook andere make-up op mineraalbasis.

Het grote voordeel van deze producten is dat het super verzorgend is en je huid beschermt. Én het mengt niet met water, dus het blijft onder elke omstandigheid zitten! Of je nu flink zweet door het sporten, een duik neemt in het zwembad of juist terecht komt in een typisch Hollandse regenbui…. De foundation en oogschaduw van dit merk blijven hoe dan ook gewoon op hun plek zitten. Om de huid goed te egaliseren begin je met een primer en gezien we uitgaan van een zonnige zomer, is de Sunforgettable Primer SPF 30 van Colorescience (€54,95) een aanrader. Deze heeft namelijk ook meteen een goede beschermingsfactor! Daarna breng je de foundation aan. De Colorescience Sheer Crème Foundation (€50,95) is superzacht en voedt de huid.
Als je basis goed is kun je je look afmaken en daarvoor heeft het merk dus ook alle make-up van oogschaduw tot mascara en van lippotloden tot lipgloss in een redelijk breed kleurpallet…

Net wat je gebruiken wil. Maar je weet het hè; uitpakken mag!

LIFE IS BEAUTIFUL OP 14 JULI 2014

Marc Lubach laat tijdens deze uitzending van Life is Beautiful zien hoe Colorescience op een subtiele manier gebruikt kan worden bij mannen voor een mooie egale huid en een bronzed look. Heeft u de uitzending gemist of wilt u de tip nogmaals bekijken?

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking