button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Tarieven huidspecialist

HERBAL ENZYME PEELING

De ZO Skin Health Herbal Enzyme Prep peel is een snelle peeling die je een gloednieuwe en frisse huid geeft. Voor iedere huid geschikt, om dode huidcellen te verwijderen en de huid te verhelderen en het stimuleren van de celvernieuwing. Afsluitend dagverzorging en zonbescherming.

Herbal Enzyme Prep Peel € 45,-   30 minuten

ULTRA HYDRATING

ZO Skin Health Ultra Hydration Treatment, inclusief de Herbal Enzyme Prep peeling, hydrateert en verjongt de vermoeide huid. De behandeling begint met een zachte hydraterende reiniging en exfoliatie. Het aloe hydra masque maakt onderdeel uit van deze behandeling en bestaat uit een speciale mix van aminozuren, hydraterende factoren, vetzuren en vitamine E. De behandeling is zeer geschikt voor de doffe, droge huid en huidveroudering in het algemeen.

Health Ultra Hydration Treatment € 85,-   60 minuten

SKIN BRIGHTENING

De ZO Skin Health Brighting Treatment, inclusief de Herbal Enzyme Prep peeling, voor een stralende huid met een egale teint. De behandeling begint met een zachte hydraterende reiniging en exfoliatie. Het ZO Skin Brightening Mask maakt deel uit van deze behandeling en bestaat uit een speciale mix van onder andere arbutine en groene thee. Deze behandeling wordt aanbevolen als ondersteunende behandeling bij pigmentvlekken, waaronder ouderdomsvlekken, zonbeschadigde huid en zwangerschapsmasker.

Brighting Treatment € 85,-    60 minuten

ACNE EN OIL CONTROL

De ZO Skin Health Acne and Oil control Treatment, is ontstekingsremmend, geeft heling en minimaliseert de olieproductie. De huid wordt voorbereid door een herbal-enzym prep peel. Een vermindering van ontstekingen en genezing wordt bereikt met het exclusieve ZO Bio Sulfur Masque. Dit masker bevat zwavel, eucalyptus en kaolien(een ontgiftende klei). Uitermate geschikt voor een huid met acne puistjes en/of een vette huid. Inclusief massage.
Acne behandelingen worden doorgaans door de verzekering vergoedt. In je polis lees je of je hiervoor in aanmerking komt.

Acne and Oil control Treatment € 85,-    60 minuten
Acne and Oil control Treatment € 65,-    40 minuten

Als bovenstaande, ZO Skin Health oil control treatment, zonder massage.

Acne and Oil Young control Treatment € 45,-    20 minuten

Behandeling effectief voor jonge cliënten.
Als bovenstaande, ZO Skin Health Oil control Treatment, zonder masker en massage.

FACIAL STIMULATOR PEEL

De ZO Skin Health stimulator peel is een diepgaande peeling met een snelle verbetering.  De peeling is speciaal ontwikkeld als aanvulling op de ZO Skin Health producten.
De peel met oa een combinatie van salicylzuur, citroenzuur en melkzuur zorgt voor een gezondere huid met minder rimpels en fijne lijntjes. De peel stimuleert de huid tot cel vernieuwing en geeft uw huid een heldere teint en verfijnt de poriën.

Facial Stimulator Peel € 150,-   60 minuten

HYDRATING MASSAGE

(OPTIONEEL BIJ TE BOEKEN)
Een 20 minuten durende massage. Ideaal om nog even tot rust te komen na een huid verbeterende behandeling. De massage ontspant de huid, terwijl deze gehydrateerd en gestimuleerd wordt.

Hydrating massage € 35,-    20 minuten

LYMFEDRAINAGE

Manuele lymfedrainage is een massage techniek die het lymfestelsel activeert. Het bestaat uit zeer lichte ritmische aanrakingen van de huid en de direct daaronder liggende weefsels. De zachte, schuivende en pompende bewegingen versterken  de stroming van de lymfe. Hierdoor is het effect op doorstroming van te veel vocht en afvalstoffen groot.
De lymfedrainage word veelal gedaan voor en na cosmetische ingrepen van het gelaat. Ook bij oogproblemen zoals vochtophopingen en kringen geeft een lymfedrainage mooie resultaten.

Lymfedrainage € 45,-    30 minuten
Ooglidcorrectie combinatie tarief
4 behandelingen
€ 160,- 4 x 30 minuten

BINDWEEFSELMASSAGE

De bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer en afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren.
Deze massage is geschikt als rimpel-en littekenbehandeling. Door de diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid word verbeterd.

Bindweefselmassage € 60,-    45 minuten

CAMOUFLAGETHERAPIE

Met behulp van camouflageproducten van Colorescience camoufleren van bijvoorbeeld wijnvlekken, vitiligo en of hyperpigmentatie. We maken gebruik van de minerale make-up van Colorescience. Deze make-up interfereert niet met uw huid, waardoor u geen huiduitslag, pukkeltje of jeuk krijgt en geen allergieën ontwikkelt.
Colorescience is very water resistant en blijft de hele dag mooi zitten. Het geeft een natuurlijke uitstraling en is parfum, parabenen en olievrij. Tijdens deze afspraak leren we je, hoe je jouw ontsierende aandoening goed en mooi kunt camoufleren.
Camouflage behandelingen worden doorgaans door de verzekering vergoedt. In je polis lees je of je hiervoor in aanmerking komt.

Camouflagetherapie € 45,-     30 minuten

 

De volgende behandelingen alleen in overleg met en onder begeleiding van de arts of huidtherapeut.

3 STEP STIMULATOR PEEL

De 3 Step Stimulation Peel van ZO Medical is speciaal ontwikkeld voor acne, melasma, zonbeschadiging, fijne lijntjes en rimpels, grove huidtextuur, grove poriën en een vale huidtoon.
De peel bevat een exclusieve blend aan zuren en zorgt voor het verwijderen van de bovenste huidlaag om de huidtoon, textuur en egaliteit te verbeteren. De peeling zorgt voor een stimulans van de diepere huidlagen en geeft een minimale huidirritatie na de behandeling. Direct na de peeling wordt een 6% stimulerende retinolcrème aangebracht wat zorgt voor een langdurig resultaat in plaats van tijdelijke en oppervlakkige verbeteringen. Na de peeling krijgt u een extra dosering Retinol Crème 6% mee naar huid om de volgende ochtend aan te brengen. Tevens wordt er de dagen na de peeling een calming crème gebruikt om irritatie te verminderen en het comfort tijdens de herstelperiode (ongeveer 5 dagen) te verhogen.

3 Step Stimulator Peel € 350,-    60 minuten

CONTROLLED DEPTH PEEL

De Controlled Depth Peel is de diepste peel van Obagi. Het is uitermate belangrijk dat de huid word voorbereid voor deze peeling, bij voorkeur door middel van producten van ZO Medical. De behandelde huid mag een (korte) periode voor en na de peeling niet worden blootgesteld aan UV licht.
De Controlled Depth Peel is de doorontwikkeling van de bekende Obagi Blue Peel. “De hogere TCA-(trichloorazijnzuur) concentratie is een belangrijk verschil. Hierdoor kan de behandeling pijnlijker zijn en is zeker bij een peeling van de diepere huidlagen pijnstilling gewenst.
Indicaties voor deze peeling zijn :rimpels, fijne lijntjes, huidverslapping, grove poriën, acne, littekens, zwangerschapsmasker en zon beschadigde huid en is geschikt voor alle huidtypen en kleuren.

Controlled Depth Peel                               vanaf € 250,- 30 – 60 minuten

 

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking