button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Cliënt aan het woord

Deze rubriek vertelt het verhaal van echte patiënten. Om privacy-redenen zijn echter de namen van de cliënten veranderd. Hieronder volgt het verhaal van Lia, woonachtig in Schijndel.

“IK GUN IEDEREEN HETZELFDE GEVOEL DAT IK NU HEB”

Lia is een vrouw van 54 jaar en woonachtig in het landelijke Schijndel.

Voordat Lia bij Eerstelijnkliniek kwam had ze veel te veel van zichzelf gevergd, zowel privé als in het werkleven. Bovendien kreeg ze een groot verlies te verwerken. Mijn lichaam was gewoon op, en dat was goed te zien, ook in mijn gezicht, vertelt Lia.
Ze werd er zelf een beetje depressief van. “De maat was vol toen mijn kleinkind tegen me zei: Oma wat kijk je toch streng, waarmee ze doelde op de plooien tussen mijn neus en mond.”

De eerste stap
“De eerste stap is jezelf overtuigen dat je er iets aan kan laten doen. De angst dat familie het niet zou begrijpen, heeft ertoe geleid dat ik mijn eerste afspraak stiekem heb gemaakt”, aldus Lia. Die afspraak was overigens met een grote, bekende kliniek. Hun werkwijze beviel Lia niet. Na het kennismakingsgesprek zou ze in een moeite door meteen behandeld kunnen worden.

“Dat voelde niet goed. Toen kwam ik toevallig mijn huisarts tegen en legde mijn situatie aan hem voor. Toen legde hij mij hun werkwijze uit: eerst een intakegesprek met de cosmetisch arts en hemzelf om ook de psychologische aspecten te bekijken. Kijk, dat gaf mij meteen een vertrouwd gevoel”, vertelt Lia.

Meer zelfvertrouwen
Samen met Lia is gekozen voor een eMatrix-behandeling, in combinatie met een filler. “Ik ben weer erg blij als ik in de spiegel kijk. Ik voel me weer een stuk zekerder. Het is jammer dat cosmetische behandelingen niet vergoed worden, maar ik vind het iedere euro waard. En mijn familie overigens ook. Ik gun iedereen hetzelfde gevoel dat ik nu heb”, aldus een blije Lia.

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking