button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

drs. Chantalle Burgers

drs.-Chantalle-Burgers eigen
“Samen op zoek naar een oplossing waar u zich prettig bij voelt.”

COSMETISCH ARTS

​Cosmetisch arts Chantalle Burgers helpt mensen met vragen op het gebied van huidveroudering en huidverbetering. Met o.a. botox, fillers, PRP en de eMatrix behandelt zij de huidveroudering en stimuleert zij huidverbetering.
Ze voert ook chirurgische ingrepen uit, zoals boven-ooglidcorrectie, sterilisatie van de man (vasectomie), het verwijderen van moedervlekken, talgkliercysten of likdoorns en het verwijderen (scleroseren) van spataderen.

STUDIE EN WERKERVARING

Chantalle volgde haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht. In 2011 studeerde ze af waarna zij zich is gaan verdiepen in de cosmetische geneeskunde. Na het volgen van uitgebreide scholing op alle deelgebieden van de cosmetische geneeskunde is zij in april 2012 bij de EERSTELIJNkliniek gaan werken. Door congressen, seminars en mastercourses te volgen, blijft zij op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de diverse specialismen.

SUCCESVOLLE SAMENWERKING

​De samenwerking met de andere specialisten van de kliniek heeft een groot voordeel: er kan nu een beter en meer specifiek behandelplan worden opgesteld.

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking