button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

drs. Esther de Vries

Drs. Esther de Vries

Cosmetisch arts

 

 

 

 

 

Cosmetisch arts en gespecialiseerd in behandelingen met injectables (botox en fillers). Mijn doel is om de cliënten hun uitgeruste en frisse blik terug te geven. Ik vind het daarbij erg belangrijk dat de resultaten subtiel zijn zodat het eigen karakter van het gezicht behouden blijft. Mijn ervaring is dat ik zeer natuurlijke resultaten weet te bereiken. Integriteit, goed luisteren naar de wensen van de cliënt en de tijd nemen voor het rustig bespreken van het te verwachten resultaat vind ik erg belangrijk. Met geduld, vaardigheden en kennis over angst voor naalden zorg ik dat de behandelingen voor iedereen bereikbaar zijn.
Maak nu kennis met dokter Esther de Vries en ontvang 10% korting op uw behandeling.
Ik ben mij ook gaan toeleggen op behandeling van bepaalde vormen van chronische (spierspannings)hoofdpijn en door spierspanningshoofdpijn getriggerde migraine. Ik mag graag samen met u onderzoeken of een behandeling met botuline toxine, ook bij u verlichting geeft.
“Belangrijk is, dat u zich op uw gemak voelt!”

 

 

Ethische richtlijnen cosmetische geneeskunde

Omdat op dit moment er niet duidelijke ethische richtlijnen bestaan heb ik als cosmetisch arts zelfstandig een aantal persoonlijke richtlijnen gedefinieerd. Deze richtlijnen zijn geïnspireerd op de basale principes van gezondheidsethiek:

PRINCIPE VAN RESPECT VOOR AUTONOMIE IN DE COSMETISCHE GENEESKUNDE:
De cosmetisch arts neemt elke hulpvraag van de cliënt serieus
De cosmetisch arts geeft geen oordeel over de (medische) noodzakelijkheid van de behandeling.
De cosmetisch arts adviseert indien gewenst wel over welke behandelingen en alternatieven de hulpvraag zou kunnen helpen oplossen.

PRINCIPE VAN NIET SCHADEN IN DE COSMETISCHE
Als cosmetisch arts bewaak ik de veiligheid van de behandeling. De veiligheid wordt naar mijn mening niet alleen bepaalt door het risicoprofiel van de behandeling, maar ook door het medische en psychologische cliëntenprofiel. Een cliënt kan bijvoorbeeld door een body dysmorphic disorder een onrealistisch verwachtingspatroon hebben.

PRINCIPE VAN GOED DOEN IN DE COSMETISCHE GENEESKUNDE:
De cosmetisch arts doet geen behandelingen die dusdanige resultaten geven die de cliënt zou kunnen schaden in het intermenselijk verkeer. Met andere woorden: een cliënt mag er nooit onnatuurlijk gaan uitzien. De behandelingen moeten een meerwaarde geven aan het leven van mijn cliënten.

PRINCIPE VAN RECHTVAARDIGHEID IN DE COSMETISCHE GENEESKUNDE:
De cosmetisch arts mag zijn kennisvoorsprong of machtspositie niet uitbuiten om winst te vergroten ten koste van de fundamentele belangen van anderen.
De cosmetisch arts dient actief door een efficiënt georganiseerde infrastructuur de cosmetische geneeskunde voor een zo groot mogelijke maatschappelijke groep beschikbaar te houden. Kwaliteitseisen moeten in teken staan van de andere ethische principes  en niet om een product bewust schaars te houden.

Succesvol Samenwerken

De principes van gezondheidsethiek vind ik terug in de visie van EERSTELIJNkliniek. Daarom vind ik het zeer plezierig met dit team samen te werken.

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking