button Webshop
pay-off
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Esther Nales

Esther Nales

HUIDTHERAPEUT

Esther Nales

Binnen de Eerstelijns kliniek kunt u terecht voor professionele behandeling en begeleiding voor herstel en advies van uw huid. Als onze huid en ons lichaam niet de juiste zorg en aandacht krijgt, dan kan dit zich uitten in  huidproblemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eczeem of pigmentproblemen. Ik ben Esther Nales en ben sinds kort werkzaam binnen de eerstelijns kliniek. Sinds 2006 ben ik kwaliteitsgeregistreerd huidtherapeut. Ik heb jarenlange ervaring  opgedaan op de afdeling dermatologie in het VU medisch centrum in behandeling van diverse huidproblemen en heb tevens in diverse cosmetische klinieken gewerkt. Uw behandeling is altijd maatwerk  en door mijn combinatie aan werkervaring (cosmetisch en medisch) kan ik kijkend vanuit een breed perspectief, in nauwe samenwerking met artsen en een schoonheidsspecialiste, u een zo optimaal mogelijke behandeling bieden. Geen mens is hetzelfde en geen behandeling is hetzelfde.

SUCCESVOL SAMENWERKEN

De samenwerking met de andere specialisten van de kliniek heeft een groot voordeel: er kan nu een beter en meer specifiek behandelplan worden opgesteld. De behandelingen sluiten naadloos op elkaar aan.

Esther Nales staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Contact

T: 073 - 503 94 16


ManVrouw

Voor- en achternaam*

E-mail adres*

Telefoon

Onderwerp

Opmerking