Dr. Zein Obagi aan het woord - Eerstelijnkliniek

FILOSOFIE VAN DR ZEIN OBAGI

DR. ZEIN OBAGI (DERMATOLOOG)

Dr-Zein-Obagi-2
Dr. Zein Obagi (dermatoloog , Beverly Hills, USA), is de bedenker en ontwikkelaar van de medische producten van ZO Medical en de cosmetische lijn ZO Skin Health. Hij is marktleider in de Verenigde Staten op het gebied van medische producten voor huidverbetering en huidverjonging. Zijn producten worden ingezet voor specifieke aandoeningen zoals onder andere hyperpigmentatie, melasma/zwangerschapsmasker, actinische keratose, acne (-littekens), rosacea en huidveroudering in het algemeen.

FILOSOFIE

De filosofie van dr. Obagi is uniek. Dermatologen behandelen veelal vanuit een aandoening of probleem in de huid. Dr. Obagi’s standpunt is ‘een gezonde huid voor iedereen’. Wanneer een gezonde huid gecreëerd kan worden zijn er vanzelfsprekend geen ziektebeelden aanwezig. Een gezonde huid straalt, is zacht, volumineus, egaal, stevig en tolerant.

DE HUID GEZOND MAKEN

Om deze gezonde huid te kunnen bereiken heeft dr. Obagi diverse transformatiesystemen ontwikkeld. Deze systemen zijn in te zetten na een consult en advies van de Obagi Specialist binnen de EERSTELIJNkliniek. De producten worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van een gemiddelde huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar. Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. EERSTELIJNkliniek is opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die het resultaat verbeteren.
Obagi-Medical

“Fijn dat de eerstelijnkliniek met zulke specialisten samenwerkt ”