Colorescience - minerale make-up - Eerstelijnkliniek

WAT IS MINERALE MAKE-UP?

​De minerale make-up van het merk Colorescience is voornamelijk populair in Amerika en is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Er wordt geen gebruik gemaakt van minerale oliën, kleurstoffen, agressieve chemicaliën of conserveringsmiddelen, parfum, talk en alcohol. De meest luxe, minerale make-up lijn verkrijgbaar in het topsegment bestaat uit zuivere mineralen en natuurlijke ingrediënten.
Natuurlijk-mooi

DE HUID GEZOND HOUDEN

Het behoud van een gezonde huid en de bescherming van de huid zijn belangrijke speerpunten bij Colorescience. De mineralen, de meest zuivere en pure vorm haalbaar, trekken niet in de huid, maar blijven op de oppervlakte liggen en zijn waterafstotend. De poederproef met het glas water bewijst dit. Deze minerale make-up bestaat uit zuivere mineralen en natuurlijke ingrediënten.

VOORDELEN

  • Egaliseert en verfijnt de huidstructuur
  • Trekt niet in de huid en houdt de huid gezond en beschermd
  • Alle producten met een zonnefactor, UVA en UVB
  • Gemakkelijk en dekkend naar wens aan te brengen
  • De huid kan blijven ademen en wordt niet afgesloten
  • Het voelt alsof je geen make-up draagt
  • Het bleef de hele dag goed zitten! Ook tijdens transpireren!
  • Heel zuinig in gebruik

Core-Four

GEBRUIK

​De Core Four producten vormen de basis binnen Colorescience:
Stap 1 is het gebruiken van een Primer; de primer zorgt voor een perfecte basis en geeft een egaal effect en een vermindering in de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. De primers zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, afhankelijk van uw huidtype.

Stap 2 is het aanbrengen van een passende foundation. Hierbij is er keuze uit een crème foundation (vloeibaar), losse poeder foundation (lichte tot medium dekking) of pressed (compact) poeder foundation (medium tot volledige dekking) in 15 verschillende kleuren.

Stap 3 is de Setting Mist; een spray met een serum dat er voor zorgt dat uw look er natuurlijk uitziet en de make-up fixeert. Deze Mist kunt u ook gedurende de dag gebruiken om uw make-up te reactiveren en reactiveert.

Stap 4 is het aanbrengen van een van de Sunforgettable minerale poeders, deze zijn beschikbaar in diverse tinten, afhankelijk van uw huidtype, en hebben een SPF 30 of 50 voor een optimale bescherming tegen de zon. Het aanbrengen van de poeder met de self-dispensing brush (zie afbeelding) zorgt ervoor dat de poeder eenvoudig aangebracht kan worden en de hoeveelheid aan te brengen poeder is gemakkelijk te variëren en bepaalt de gewenste dekking.
Pigment
Wijnvlekken
Vlekjes-en-plekjes

Make-up in de zon, met Mark Lubach