Nu Face - Eerstelijnkliniek

Een apparaat dat je huid er binnen vijftien minuten gladder en jonger laat uitzien? Dat willen we allemaal wel! En daarom zijn wij maar wat blij dat NuFACE is gelanceerd in Nederland! Dit apparaat heeft bewezen resultaten geboekt op verbetering van de gezichtscontour waaronder kaaklijn, jukbeenderen en ooggebied en verbetert de huidtoon en vermindert rimpels en fijne lijntjes.

De NuFACE Trinity is een doelgerichte rimpelbehandeling en zorgt voor een gladde, jonger uitziende huid. Dit nieuwe home device werkt op basis van microstroom, dat in staat is om de huid in het gelaat te stimuleren, door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de aangezichtsspieren te zenden. Dankzij het gebruik van een primer die de stroom geleid voel je hier niets van.

Waarvoor is deze NuFACE® Trinity PRO behandeling geschikt?

  • Huidverslapping

  • Wenkbrauwlift

  • Vertsteviging van de kaaklijn

En hoe prettig is het dat dit apparaat geschikt is voor thuisbehandeling! Zo kun je wanneer je maar wilt je huid behandelen met de NuFACE Trinity, en dat in slechts vijf minuten per dag. Doe deze micro-stroombehandeling vijf dagen per week gedurende zestig dagen voor het beste resultaat. Na zestig dagen mag je teruggaan naar drie dagen per week. Zie hier tips en trucks met de NuFACE

Informatie

Voor een optimaal behandelingen resultaat adviseren wij:

  • 2 x per week een behandeling voor een periode van 4 weken of

  • 1 x per week een behandeling voor een periode van 8 weken

De NuFACE Trinity behandeling kan ook als  thuisbehandeling  worden uitgevoerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.mynuface.nl.

Wilt u de NuFACE Trinity PRO zelf aanschaffen, dan kan  onze huidtherapeut u hierin adviseren en begeleiden.

Behandeling

 

Het effect van de NuFACE na 60 dagen dagelijks 5 minuten behandeling

Meer informatie? Neem contact met ons op.