Skinboosters - Eerstelijnkliniek

DÉ OPLOSSING VOOR EEN STRALENDE HUID

 

Informatie

WAT ZIJN RESTYLANE SKINBOOSTERS

Restylane Skinboosters™ is een baanbrekend huidconcept dat zorgt voor een langdurige diepe hydratatie van de huid van binnenuit voor een betere huidkwaliteit en een natuurlijke gloed.

Elke behandeling bestaat uit een serie hydraterende micro-injecties van gestabiliseerd hyaluronzuur in de huid. Hyaluronzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam en zorgt er dankzij zijn groot waterbindend vermogen voor dat de huid gehydrateerd blijft. Gestabiliseerd hyaluronzuur is een zachte, gelachtige substantie die water absorbeert en de huid van het behandelde gebied diep hydrateert, waardoor de huid op die plaats steviger, elastischer en gladder wordt. Hoewel men al na één behandeling resultaat kan zien, is het voor optimale resultaten aan te raden te beginnen met een opstartfase, die meestal uit 3 behandelsessies bestaat met tussenpozen van 2 à 4 weken.

INDICATIE

Restylane Skinboosters kan worden gebruikt voor:

  • Veel gebieden waaronder gezicht, lippen, handen, hals en decolleté
  • Om de huidstructuur te verbeteren: bijvoorbeeld voor het behandelen van de door zonlichtbeschadigde huid of littekens als gevolg van acne bij zowel jonge als oudere cliënten
  • Afzonderlijk of in combinatie met andere esthetische behandelingen, zoals fillers of peelings in combinatie met cosmetica producten, zoals de producten van OBAGI en Colorescience

Behandeling

VÓÓR DE BEHANDELING

Licht uw arts in over: Medicatie die u gebruikt (zoals aspirine of antistollingsmiddelen)
Auto-immuunziektes, allergieën, eerdere esthetische behandelingen, zwangerschap of borstvoeding.

 BEHANDELING

Bij elk consult zal uw arts kleine hoeveelheden van het product injecteren in de middelste of diepe laag van de huid via een serie injecties met een heel dunne, fijne naald.

Sommige mensen ervaren de procedure als onprettig. Er kan dan worden gekozen voor Restylane Skinboosters met een licht verdovend middel of uw arts kan het te behandelen gebied plaatselijk verdoven om de behandeling comfortabeler te maken.
​Elke behandelsessie duurt ongeveer 15-20 minuten.

NA DE BEHANDELING

N a de behandeling kunt u een aantal dagen last hebben van lichte roodheid of enigszins blauwe plekken in het behandelde gebied. In veel gevallen verdwijnen de blauwe plekken binnen een paar dagen. Uw arts kan u adviseren het behandelde gebied goed te koelen om de zwelling tegen te gaan. U kunt direct na de behandeling beter geen make-up aanbrengen op de huid. Uitgezonderd de make-up van Colorescience. Na zo’n 24 uur kunt u indien nodig een beetje make-up gebruiken om eventuele roodheid of blauwe plekken te camoufleren. Vermijd overmatige blootstelling aan de zon of extreme kou totdat de eerste zwelling roodheid is weggetrokken.

Veiligheid

  • ​Restylane Skinboosters worden in de loop van de tijd volledig door het lichaam afgebroken.
  • Daarom veilig in gebruik
  • Uitgebreide wetenschappelijke onderzoeken bewijzen effectiviteit en verdraagzaamheid
  • Stimuleert de aanmaak van uw lichaamseigen stoffen
  • De resultaten van een behandeling zijn langdurig maar niet permanent. Dit geeft u de vrijheid te kiezen of u de behandeling wenst te herhalen om het effect te behouden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.