Behandelingen voor jonge mensen

Nu en later er goed uit blijven zien

De (gezichts)huid krijgt veel te verduren en hoe eerder je haar beschermt en goed behandelt, des te meer profijt je er op latere leeftijd van hebt. Veel kun je zelf doen. Daarom wijst onze schoonheidsspecialiste je graag de weg naar een verzorgd uiterlijk. Voor grotere huidproblemen zoals acne, hebben we een huidtherapeute. En voor bijvoorbeeld vollere lippen of migraine-aanvallen verminderen staat onze cosmetische arts voor je klaar.

Huidverbetering

Aanmelden nieuwsbrief

* = verplicht veld

Fase 2

Zelfverzekerd,natuurlijk en mooi ouder worden

Als onze huid al wat meer geleden heeft zijn er meerdere opties om de conditie van de huid te verbeteren. D.m.v. botox/fillers kunnen wat grovere rimpels en plooien behandeld worden. Kleinere rimpels kunnen worden behandeld met o.a. de Dermatude (Meta Therapy). Ouderdoms vlekken/pigmentvlekken  en couperose kunnen behandeld worden door de Harmony laser of de Ematrix laser.  Daarnaast is er natuurlijk veel te bereiken met de ZO medical en de ZO skin Health producten van Dr. Zein Obagi.

Fase 3

Help de natuur een handje

Hoewel het sterk varieert per persoon kan een ooglidcorrectie (zowel boven als onder) op een bepaald moment in ons leven ook een positieve  bijdrage leveren aan hoe we ons voelen en wat we willen uitstralen. Dit samen met wat intensievere therapieën van o.a. de laser, de dermatude of de producten van Dr. Zein Obagi (begeleid door onze huidspecialist of huidtherapeute) kan ook weer een frissere en gezondere uitstraling geven, ook als we al wat ouder zijn. Wij zullen altijd kijken naar hoe u er zo natuurlijk mogelijk uit blijft zien.