Overbeharing/ontharen - Eerstelijnkliniek

Een lastig probleem waar we graag van af willen. Wij kunnen wat voor u doen!

Zowel mannen als vrouwen komen steeds vaker met de vraag of er een definitieve oplossing is voor beharing op ongewenste plaatsen. Die oplossing is er. Door middel van een laser kunnen we vrijwel alle gebieden definitief ontharen. Soms kunt u voor vergoeding in aanmerking komen als het onder de noemer van overbeharing (medisch hirsutisme) valt. Dit kan door de therapeut beoordeelt en  zo nodig aangevraagd  worden .

Onze huidtherapeute heeft uitermate veel  ervaring in het stellen van de juiste diagnose en het uitvoeren van de behandeling.

Hoe werkt het?

Bij iedereen is definitieve ontharing mogelijk, maar het ene haartype is wel makkelijker dan het andere. Wij werken met de Harmony XL laser van Alma.

Het verwijderen van ongewenst haar is al eeuwenlang een wens van veel mensen. Daarbij wil men het liefst dat het haar zo lang mogelijk wegblijft. Dat bleek tot voor kort lastig.
De SHR-ontharingsmethode van Alma gebruikt baanbrekende technologie om een eenvoudige, eenmalige oplossing te bieden voor werkelijk effectieve haarverwijdering.

De unieke, geleidelijke verhittingsmethode schakelt de haarfollikels op effectieve wijze uit, maar voorkomt schade aan de omringende huid. Door de vegende In-motion™-toedieningstechniek blijft de laser in beweging en worden alle gebieden bereikt.

Gelijktijdige contactkoeling voorkomt brandplekjes en maakt de behandeling aangenamer. Een speciale applicator maakt het mogelijk om een groot gebied te behandelen in minder tijd.

Of u nu een lichte, donkere of gebruinde huid hebt en fijn of grof haar, de veilige ontharingsoplossingen van Alma behalen optimale resultaten voor alle lichaamsdelen met behandelingen die veilig, snel en – gelukkig – nagenoeg pijnloos zijn.

Kijk hoe het werkt met de laser!

Voor advies over de mogelijkheden bij u is er een intake mogelijk bij onze huidtherapeute.

Meer informatie? Neem contact met ons op.