Gezichtscorrectie - Eerstelijnkliniek

HUIDVERSTRAKKING LUNCHTIME FACELIFT

ClearLift is een facelift voor tijdens de lunchpauze *

WAAROM EEN FACELIFT

Zonbeschadigde huid (vlekken verminderen/ verdwijnen en elasticiteit verbetert)
Complete huidveroudering wordt aangepakt. Deze geavanceerde gefractioneerde Q-switched laser vertegenwoordigt het nieuwste alternatief voor het vernieuwen en verjongen van de huid en cosmetische chirurgie. Non-ablatief: dat betekent dat de bovenste huidlaag niet beschadigd wordt.

WAT DOET DEZE FACELIFT

Deze facelift behandeling betekent een doorbraak in de cosmetische lasertechnologie. Het maakt microscopisch kleine ‘gaatjes’ onder het huidoppervlak. Tegelijkertijd zendt deze laser korte, maar zeer krachtige stralen van licht op die plaats. Dit stimuleert collageen en elastine en vermindert ongewenste pigmentatie. Het unieke kenmerk van de laser is dus dat de huid intact blijft, waardoor u meteen weer verder kunt met uw dagelijkse bezigheden.

VOOR WIE?  INDICATIES

De laser facelift haalt in korte tijd jaren van uw gezicht af. De behandeling is ook mogelijk voor gevoelige gebieden zoals de hals, decolleté en rond de ogen. Doordat de huid intact blijft, is een behandeling de hele zomer door mogelijk. Ook op een zongebruinde huid.

Een kuur van 4 tot 6 wekelijkse behandelingen  geeft een enorme boost, die doorwerkt in het anti-aging proces van de huid. Een onderhoudsbehandeling kan het hele jaar door.
In sommige gevallen zullen we de eerste behandeling(en) met de ablatieve fractional de eMatrix adviseren, alvorens met de ClearLift te starten.

DE BEHANDELING

De behandeling in de diepere huidlagen zorgt voor verjonging en creëert een stevigere,  frissere en gezondere uitstraling na een reeks behandelingen. Vanaf de derde behandeling worden de eerste verbeteringen zichtbaar en dit zal tot enkele maanden nadien opbouwen. Een behandeling van het gezicht duurt slechts circa 30 minuten en is geschikt voor vrouwen en mannen en is aangenaam om te ondergaan.
Geheel pijnloos
Geen hersteltijd, vlekken of zichtbare irritaties
In weinig tijd
Ongeëvenaarde veiligheid
Voor alle huidtypes
De hele zomer door
Vanaf 30 jaar
Fijne lijntjes en rimpels verminderen
Littekens en striae verminderen/ verzachten
Verslapte huid (aanstrakken)

HOE KAN IK DEZE BEHANDELING AANVRAGEN

We starten altijd met een kosteloos en vrijblijvend intake gesprek. Hierin wordt onze werkwijze heel duidelijk uitgelegd en gekeken of deze behandeling voor u geschikt is. Er wordt een eventueel behandelplan op maat gemaakt. Bel vandaag nog voor een gesprek op telefoonnummer 073-5039416 vul het contactformulier in op de website.

WANNEER ZIE IK RESULTAAT?

Direct na de behandeling voelt de huid heerlijk warm en ziet deze rozig, vaak met een mooie glow. In de volgende weken doen de bindweefselcellen hun werk en wordt het resultaat meer zichtbaar. Dit proces gaat in de komende maanden door.

BEGELEIDING

Samen willen we een zo groot mogelijk resultaat bereiken. Daarom adviseren en begeleiden we u hierbij intensief. Regelmatig tussentijdse controle. Voor en na foto’s bespreken wij samen.*

Meer informatie? Neem contact met ons op.